Mike Muizebelt

Mike Muizebelt is een natuur fotograaf met meer als 30 jaar ervaring. Zijn doel en passie is het zo veel mogelijk ontdekken, documenteren en delen van de schoonheid van onze natuur.

Tijdens zijn reizen naar Afrika en Azië, maar ook naar de ongerepte delen van Europa, fotografeert hij beelden die de zintuigen prikkelen en de kijker mee laten genieten van de prachtige natuur om ons heen.

Hij is een allround fotograaf die landschappen, macro beelden, abstracten of intieme portretten met een gelijk enthousiasme vast legt.

Zijn beelden hebben één doel: met zijn fotografie tracht hij interesse te kweken en de kijker zich bewust te laten worden van de prachtige natuur zolang het nog kan.

Mike’s favoriete apparatuur is momenteel het Pentax K-3 systeem. De compacte en uiterst stevige magnesium alloy body’s met hun weerbestendige behuizing kunnen gebruikt worden in de meest veeleisende omstandigheden, of het nu nat of koud is. Deze eigenschappen, samen met de uitstekende ergonomie en de lange levensduur van de batterijen maken deze Pentax camera’s uitermate geschikt voor outdoor-fotografie.

Bezoek Mike’s website hier: http://www.mycameratravels.com
of connect op facebook: http://www.facebook.com/mmfoto.nl

naar boven