Ricoh PX - Overzicht

  • PX green front (Small).jpg
  • PX silver top1 (Custom).jpg
  • PX black top (Custom).jpg
  • PX black front (Small).jpg
  • PX green top (Custom).jpg

  • Waterdicht
  • 16 MP-sensor
  • 5X groothoek zoom
  • HD video

Beschrijvingread more

Het onophoudelijke streven naar beeldkwaliteit achter alle digitale camera's van RICOH is meer dan gewoon een belofte van een hoge beeldresolutie: het is de uiting van een verlangen naar een 'pure' beeldkwaliteit die onze ogen trouw blijft. Hoewel ook de RICOH PX naadloos bij deze traditie aansluit, maakt het model het nog gemakkelijker om volop te genieten van de mogelijkheden die een 'pure' beeldkwaliteit ons te bieden heeft.

CCD-beeldsensor met een hoge resolutie van 16 miljoen pixels.

Dankzij zijn CCD-sensor met 16 miljoen pixels en zijn Smooth Imaging Engine IV-beeldprocessor kan de RICOH PX elke scène haarscherp vastleggen. De ruisonderdrukking vermindert de ruis voor een glashelder resultaat, zelfs bij nachtopnames.

De beeldstabilisator met beeldsensorverschuiving vermindert de wazigheid.

De beeldstabilisator met beeldsensorverschuiving vermindert de wazigheid bij hoge zoompercentages en bij foto's die bij weinig licht worden genomen.

5X optische zoom maakt prachtige resultaten eenvoudig.

Met de 5X (28-140 mm) optische zoom kunt u voorwerpen van erg dichtbij, heel ver en alles daartussen probleemloos fotograferen. Voeg daar nog de SR digitale zoom aan toe, gebaseerd op een superresolutietechnologie die overeenstemt met 10X optische zoom of een lens met een brandpuntafstand van 280 mm met bijna geen verlies aan beeldkwaliteit, en u kunt met de Ricoh PX opnames met telefoto maken bij zoompercentages die beschikbaar zijn tot 1.344 mm met digitale zoom, zodat u ook werelden kunt fotograferen die niet met het blote oog te zien zijn.

Automatische beeldaanpassing dankzij de auto resize zoom.

De 'auto resize zoom' toont u zijn kracht bij telefoto-opnames van ver verwijderde voorwerpen. Zoom in tot 36× (gelijkwaardig aan een brandpuntlengte van 1.000 mm*). Beeldkwaliteit verzekerd aangezien alleen het deel van het beeld wordt vastgelegd, dat uw voorwerp bevat. En de 16 miljoen pixel beeldsensor maakt de auto resize zoom nog efficiënter.
* Camera met VGA-resolutie (640 x 480 pixels).* Auto resize zoom alleen beschikbaar bij selectie van 16 M 4 : 3 voor beeldkwaliteit/formaat.

Eigenschappen read more

Type - Cameratype Digital camera
CCD-techniek - Type CCD
CCD-techniek - Beeldresolutie Approx 16 mégapixels
Body - Hoogte 5,5 cm
Body - Breedte 10 cm
Body - Diepte 21 cm
Body - Gewicht 136 (body only), 156g (battery+memory card)
naar boven