smc D-FA 645 55mm F2.8 - Overzicht

  • 645-DFA-55mm-F2.8.jpg
  • 645D large


  • Ontworpen voor zowel analoge als digitale 645 camera's van PENTAX
  • Stofdicht en weersbestendig (AW)
  • Supersonische motor met directe aandrijving (SDM)
  • Quick-shiftsysteem
  • Aero Bright- en SP-coatings

Links

Beschrijvingread more

Geavanceerde optieken

Met een hoogwaardig, hybride asferische optisch element ingewerkt in de optieken, biedt dit nieuwe standaard objectief een uitstekende opnameresolutie met een voortreffelijke helderheid, zelfs aan de randen, terwijl het diverse aberraties tot een minimum beperkt. Alle objectiefeigenschappen zijn geoptimaliseerd door digitale fotografie: lichtvlekken en dubbelbeelden worden bijvoorbeeld geminimaliseerd door exclusieve objectiefcoatings aan te brengen op optische elementen en door antireflectiestoffen te gebruiken voor de binnenkant van de objectiefcilinder. Hierdoor kan dit objectief het volledige potentieel van de PENTAX 645D middenformaat digitale SLR-camera benutten.

 

Veelzijdig standaard objectief

Wanneer gemonteerd op de PENTAX 645D-camerabehuizing biedt dit standaard objectief een brandpuntsafstand van 43,5 mm (in het 35 mm formaat), dat een beeldhoek aflevert die grenst aan die van het menselijk oog. Bijgevolg kan het gebruikt worden voor veel verschillende soorten onderwerpen en toepassingen, waaronder landschappen en portretten.

Betrouwbare stofdichte, weersbestendige constructie

Aan de hand van zeven speciale afdichtingen, voorkomt de stofdichte, weersbestendige constructie van het objectief het binnendringen van stof en water in het objectief efficiënt. Door dit objectief te koppelen aan de PENTAX 645D-camerabehuizing, is de gebruiker verzekerd van een duurzaam, solide digitaal SLR-camerasysteem dat het geweldig doet in veeleisende buitenopnamen, zelfs in regen of mist of op locaties waar de kans groot is op waterspatten.
PENTAX is van plan de “AW-benaming” (All Weather)in de productnaam te gebruiken van alle stofdichte, weersbestendige middenformaat verwisselbare objectieven die in de toekomst op de markt zullen komen.

 

Aero Bright-coating om de beeldkwaliteit enorm te verbeteren in achtergrondlicht

Het objectief is behandeld met de originele Aero Bright-coating van PENTAX, die stralende, hoogwaardige opnamen aflevert door vervelende lichtvlekken en dubbelbeelden efficiënter dan ooit te voorkomen. Ontsproten uit PENTAX' geavanceerde nanotechnologie, beperkt deze exclusieve coating doeltreffend objectiefreflectie en verhoogt het de lichtdoorlatendheid aanzienlijk door een silica aerogel-laag te vormen met uniforme poriën op het oppervlak van optische elementen.

 

Camera Toebehoren read more

naar boven